Een huwelijksvoltrekking hoort een eerbetoon aan jullie liefde te zijn. Als jullie Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) maak ik met alle liefde en passie een persoonlijk, uniek en sprankelend verhaal over jullie verbinding.

Jullie trouwdag is een unieke gebeurtenis die je samen met al je dierbaren wilt delen en beleven. De huwelijksceremonie, HET romantische hoogtepunt, staat daarin uiteraard centraal. En waarom zou je dan juist DAT romantische hoogtepunt overlaten aan iemand die je door de gemeente wordt toegewezen?

Door zelf te kiezen voor Buitengewone Belevenissen by Jacqueline Reijers wordt de huwelijksvoltrekking een op maat gemaakt eerbetoon aan jullie liefde. Hebben jullie kinderen? Dan betrek ik ze zeker in de ceremonie en krijgen ze een waardevolle taak. Geen toeristische informatie over de gemeente, de historie van de trouwzaal of de glas-in-lood ramen, maar een buitengewoon persoonlijk en sprankelend verhaal over jullie liefde.

Gun jezelf meer dan een standaard Jawoord en wie weet zeggen wij dan “JA” tegen elkaar. Ik ben bevoegd om overal en op de meest bijzondere plekken in De Liemers en ver daarbuiten huwelijken te voltrekken. Trouwen in de buitenlucht? Vergeet hierbij dan zeker de klassieke en kleurrijke ceremonietuinen van Huize Vossendel in Groessen niet. Respectvol, persoonlijk, passievol en met diepgang, altijd met humor en uiteraard verrassend…

Ik maak van jullie bijzondere dag een Buitengewone Belevenis!

Het belevenissenboek

Schrijf ook een belevenis! Bekijk alles