Een dierbare loslaten is pijnlijk en verdrietig, maar mag een bijzondere belevenis zijn waarin het leven van de overledene centraal staat. Als uitvaartondernemer van Monuta begeleid ik u samen met mijn collega’s in deze moeilijke tijd.

Mijn belangrijkste doel is het verzorgen van een mooi afscheid dat past bij het leven van de overleden dierbare. Door persoonlijk contact met de nabestaanden wordt de uitvaart een weerspiegeling van de wijze waarop de overledene heeft geleefd. De wensen van de overledene en nabestaanden staan altijd centraal in de uitvaarten die ik verzorg. Een goed afscheid biedt niet alleen troost voor het onmetelijke verdriet, maar vormt ook een onuitwisbare herinnering voor later. Wij weten hoe moeilijk nabestaanden het hebben na een overlijden. In een korte, emotionele periode moet veel worden geregeld. Door praktische zaken uit handen te nemen, krijgen de nabestaanden de tijd en ruimte om persoonlijke keuzes te maken. Wenst u een ceremonie buiten in de natuur? Dan is onze eigen afscheidstuin aan het water op de locatie Huize Vossendel uitermate geschikt. Wij zijn vanaf het allereerste moment aanwezig om de nabestaanden te begeleiden naar een mooie en bijzondere uitvaartplechtigheid.

Bij Monuta uitvaartondernemer Jacqueline Reijers kunt u terecht met alle uitvaartverzekeringen, maar ook als u niet verzekerd bent. U kunt vertrouwen op heldere afspraken en volledige transparantie over kosten. Voor meer informatie of het melden van een overlijden kunt u contact opnemen met:

 

Vestiging Groessen:

Monuta Jacqueline Reijers BV
Vossendel 2
6923 SB Groessen
telefoon: (0316) 284368

www.monutajacquelinereijers.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Monuta uitvaartondernemer Jacqueline Reijers verzorgt uitvaarten in de Liemers en regio Druten. Voor de regio Liemers (Doesburg, Zevenaar, Giesbeek, Angerlo, Lathum, Babberich, Lobith, Aerdt, Tolkamer, Spijk, Herwen, Pannerden, Duiven, Groessen, Loo en Westervoort)

Vestiging Druten:

Monuta Jacqueline Reijers Druten
Goorstraat 2
6631 KP Horssen
Correspondentieadres:
Vossendel 2
6923 SB Groessen
telefoon: (0487) 518 249
www.monutajacquelinereijers.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor regio Druten en West Maas en Waal (Druten, Beneden Leeuwen, Boven Leeuwen, Afferden, Horssen, Bergharen)

Woont u niet in deze omgeving, maar wilt u toch graag dat ik de uitvaart verzorg? Dat kan. Op verzoek verzorg ik ook buiten dit gebied de uitvaart van uw dierbare met evenveel persoonlijke zorg en aandacht.