Een bedrijfspresentatie? De opening van een nieuwe zaak? Of het presenteren van een (sport)verkiezing? Als Lady Speaker sta ik mijn mannetje!

 

Door mijn jarenlange ervaring als zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniemeester weet ik hoe het is om de touwtjes strak in handen te houden. De planning altijd kloppend te hebben en het tijdschema accuraat te volgen. U wilt natuurlijk dat uw evenement tot in de puntjes wordt verzorgd en dat hierover nog lang wordt gesproken. Dan bent u bij Buitengewone Belevenissen by Jacqueline Reijers aan het juiste adres.

Naast het presenteren ben ik ook beschikbaar als ceremoniemeester. Zo hoeft u geen beroep te doen op vrienden of kennissen en kunt u samen met uw gasten zorgeloos en optimaal genieten van het feest. Op jullie trouwdag zorg ik er voor dat alles zo loopt zoals jullie het hebben voorbereid. Geen stress, alleen maar genieten!

Een goed begin is hierbij het halve werk. Ik zorg ruim van tevoren samen met jullie dat de dagindeling en het draaiboek vast ligt. Ook de communicatie met jullie gasten, cadeauwensen, speeches, communicatie met de leveranciers vooraf en zaken waar speciale aandacht aan geschonken moet worden horen bij de taken van een ceremoniemeester. Ik denk met jullie mee en adviseer tijdens de voorbereidingen. Zoals ik voor de gasten goed zichtbaar zal zijn, zo onzichtbaar zal ik voor jullie zijn.

Het belevenissenboek

Schrijf ook een belevenis! Bekijk alles